Salma Hayek op torenhoge platformsandalen tijdens pre-openingsdiner 60e Biënnale van Venetië

Salma Hayek werd woensdag gespot lopend op een paar zwarte platformschoenen tijdens het bijwonen van de fotosessie ‘Fondazione Cini, Isola Di San Giorgio’ tijdens het pre-openingsdiner van de 60e Biënnale van Venetië in Italië. Vergezeld door echtgenoot François-Henri Pinault verscheen de actrice in een sprankelende blauwe jurk bedekt met pailletten.

Hayek staat bekend om haar voorkeur voor platformschoenen als het gaat om het bijwonen van formele evenementen. Afgelopen november nam Hayek deel aan de trend van metallic schoenen door een paar zilveren platformsandalen van Aquazzura te dragen tijdens de openingsreceptie van de show ‘Frequency’ van haar broer, ontwerper Sami Hayek. De torenhoge schoenen werden gecompleteerd door een metallic zilveren enkelbandje.

De schoenen weerspiegelden een ander paar platforms dat de actrice in september droeg tijdens het Toronto International Film Festival van 2023, dat was ontworpen in een zwarte kleurstelling en een platformhakhoogte had van minstens 5,5 centimeter. Voor het evenement droeg Hayek een paar leren schoenen met een dik platform op de neus.

De platforms waren vervaardigd in een geheel zwarte kleur en gingen vergezeld van een dunne zwarte gespriem die om de enkel wikkelde en werd verhoogd door een dikke platformhak van ongeveer 7,5 centimeter. Er zijn geen extra ontwerpen of versieringen aan de schoenen toegevoegd, aangezien een strakke, minimalistische look het algemene doel was voor dit specifieke evenement.

error: Kopiëren mag niet!