Victoria Beckham viert mijlpaalverjaardag

Victoria Beckham en Cindy Crawford Twin in denim shorts, terwijl ze haar 50e verjaardag vierde op een jacht. De Spice Girls-aluin geniet van wat plezier in de zon voor haar mijlpaalverjaardag samen met haar man David en hun beroemde vriendengroep. De popster werd woensdag 17 april 50 jaar en heeft de hele week genoten van tijd met familie en vrienden.

Onderdeel van de festiviteiten was het rondhangen op een jacht en genieten van de zon.

Woensdagavond deelde Victoria’s vriend Jamie Salter een Instagram-foto van de jarige omringd door vrienden, waaronder Cindy Crawford en Rande Gerber.

De groep  waartoe ook David Beckham, de echtgenoot van de ontwerper, behoorde, poseerde op het dek van de boot met blauwe luchten en sereen water op de achtergrond. “Dankbaar voor deze crew”, schreef Salter, oprichter, voorzitter en CEO van Authentic Brands Group, bij de post. “Laten we wat plezier maken in de zon.”

Het lijkt erop dat de bijeenkomst een pre-verjaardag was voor Victoria, aangezien Crawford (58) zondag 14 april een foto deelde van zichzelf en Gerber (61), aan boord van het jacht.

“Sunday Funday met deze man”, schreef ze in het bijschrift van de post. Op de met sterren bezaaide foto zien Beckham en Crawford bijpassende denim afgeknipte shorts dragen, waardoor hun zonovergoten gloed volledig zichtbaar is.

Voorafgaand aan haar verjaardag reflecteerde Victoria op haar carrière-evolutie in een oprecht Instagram-bericht dat op dinsdag 16 april werd gedeeld. “Nu ik me klaarmaak om de vijftig binnen te stappen (op hakken natuurlijk!), voel ik me zo ongelooflijk gezegend dat ik deze mijlpaal heb bereikt”, begon ze in het bijschrift. “Gezegend, maar ook volbracht en diep tevreden. Niet alleen van waar ik als vrouw sta, maar ook van hoe ver mijn mode- en beautymerken zijn gekomen. Mijn ambitie was altijd om vrouwen sterker te maken en hen het gevoel te geven dat ze de beste versie van zichzelf waren. Voor mij betekende dat dat ik op mijn instinct moest vertrouwen en nooit concessies moest doen aan mijn creatieve visie.”

error: Kopiëren mag niet!