De beste Met Gala-momenten, van Lady Gaga tot Rihanna

Lady Gaga’s striptease! Rihanna’s meme-waardige cape! We zetten de meest spectaculaire rode loper-momenten van het Met Gala op een rij. Het Met Gala wordt elk jaar gehouden in het Metropolitan Museum of Art in New York City en is een fondsenwerving voor het Costume Institute van het museum – en een kans voor de meest stijlvolle sterren ter wereld om te pronken met hun meest creatieve looks.

Het allerbelangrijkste thema van het Met Gala bepaalt niet alleen de dresscode van de avond, maar sluit ook aan bij de tentoonstellingen van het museum, wat uiteindelijk het hele punt van het gala is.  De beroemdheden die het meest inventief zijn met het thema – Lady Gaga, Rihanna en Blake Lively om er maar een paar te noemen – hebben de neiging om de meest spectaculaire aankomsten te maken, die op hun beurt onvergetelijke momenten creëren die de geschiedenis van het Met Gala ingaan.

Toen het thema ‘Camp: Notes on Fashion’ van het Met Gala 2019 werd aangekondigd, bestond er bij niemand twijfel dat de look van Lady Gaga perfect zou zijn. Wat echter nooit had kunnen worden verwacht, waren het volledige optreden van de zangeres en de Russische popachtige outfitwisselingen terwijl ze de iconische Met-trappen sierde. Na een onderbreking van twee jaar na het evenement keerde Gaga terug in een volumineuze felroze jurk met kap en een extra lange sleep.

Dat was schokkend genoeg, maar de ster kleedde zich vervolgens uit en onthulde een tweede zwarte couture-jurk eronder. Terwijl ze doorging met het verwijderen van lagen, bleef Gaga achter in een roze kolomjurk en ten slotte zwarte lingerie. De adembenemende looks zijn ontworpen door Brandon Maxwell, een van de oorspronkelijke stylisten bij Haus of Gaga voordat hij vertrok om zijn eigen gelijknamige lijn te beginnen

error: Kopiëren mag niet!