Mary J. Blige wil vrouwen laten zien dat ze kunnen ‘gedijen’  

Blige vertelt ‘PEOPLE’ over haar derde jaarlijkse ‘Strength of a Woman Festival’ en ‘Summit’, dat plaatsvindt op de plek waar ze opgroeide: ‘The Big Apple’. Het jaarlijkse Strength of a Woman Festival and Summit van het Grammy-winnende R&B-icoon is voor het derde jaar terug in samenwerking met Pepsi en Live Nation Urban, en deze keer vindt het plaats in Blige’s geboorteplaats New York City.

Het krachtige driedaagse evenement markeert het enige festival dat wordt gepresenteerd door een volledig zwart vrouwenteam en vindt plaats op 10, 11 en 12 mei, voor Moederdagweekend wat passend is, aangezien de ‘Family Affair’-zangeres inspiratie putte uit haar eigen festival, moeder Cora, tijdens de creatie ervan.

Het festival biedt een grote line-up van beroemdheden die het hele weekend op verschillende evenementen in de stad verschijnen waaronder de Strength of a Woman Summit in The Glassouse, waar Angie Martinez panels, workshops en andere opbeurende programma’s zal hosten.

Maar, dat is nog maar het begin: Tiffany Haddish zal vrijdag een comedyshow geven in het Apollo Theater, terwijl Robert Glasper dezelfde avond Blue Note Jazz Club met twee sets overneemt. Haddish zal ook optreden als gastheer voor een groots concert met als headliner Blige in het Barclays Center in Brooklyn op zaterdag, en zij zullen worden bijgestaan ​​door Jill Scott, Fat Joe, Jadakiss, Muni Long, Lola Brooke, Funk Flex en 50 Cent voor de  show.

Om het festival op zondag af te sluiten, organiseert Blige een gospelbrunch in Brooklyn Chop House op Times Square voordat The Clark Sisters later die avond het podium van Brooklyn Paramount betreden voor een concert. Blige sprak onlangs met ‘PEOPLE’ over hoe het opgroeien met haar moeder als alleenstaande ouder in New York City het festival inspireerde, en ze plaagde haar volgende album wat misschien wel haar laatste is.

error: Kopiëren mag niet!