Rihanna debuteert met blond haar en nieuwe pony op Fenty x Puma-evenement

De zangeres vierde de warme aardetinten van de collectie door zich te kleden in een oversized mosgroen colbert, een donkerbruine jumpsuit en een oranje getinte zonnebril.

Rihanna, 36, debuteerde woensdag 17 april met een nieuwe haarkleur en piekerige pony, terwijl zij een evenement organiseerde in Londen om de release van de nieuwste Fenty x Puma Creeper Phatty-kleurstellingen te vieren. Haar nieuwe haarkleur is een paar tinten lichter dan het goudblonde haar dat ze een paar dagen eerder bij Coachella droeg en ging gepaard met een felrode lip met lichtroze blos.

De zangeres vierde de warme aardetinten van de collectie door zich te kleden in een oversized mosgroen colbert en een donkerbruine jumpsuit en een oranje getinte zonnebril te dragen.

“De Creeper Phatty, Rihanna’s nieuwste versie van de schoen, is groter, brutaler en stoerder dan ooit, met een oversized ontwerp en een gestapelde rubberen zool”, aldus een persbericht. Elk van de drie nieuwe kleuren in de collectie (volledig taupe, groene mist en warm wit) is verkrijgbaar in dames-, heren-, kinder- en babymaten.

De artieste heeft ervoor gezorgd dat comfort in haar stijl is geïntegreerd sinds ze moeder werd van haar zoons RZA, die ze in mei 2022 verwelkomde, en Riot, in augustus 2023. Rihanna deelt beide kinderen met rapper A$AP Rocky, met wie ze sindsdien samenwerkt. “Het is meer alsof ik mijn tijd besteed aan het aankleden van de kinderen, en dan denk ik: ‘Wat is de meest comfortabele outfit om om hen heen te dragen? Wat zal zich niet ongemakkelijk voelen op hun gezicht of op hun lichaam, of mij het gevoel geven  alsof ik ze niet goed kan vasthouden?”

“Moeders zijn in het echte leven luie kledingmakers”, zei ze terwijl ze praatte met het tijdschrift Interview voor het voorjaarsnummer van 2024.

error: Kopiëren mag niet!