Pesterijen van Poltergeist Billy

In een opmerkelijk verhaal gedeeld door Abbys Alibi, wordt het leven met een ondeugende geest genaamd Billy beschreven. Deze poltergeist maakte er een sport van om alledaagse voorwerpen op de meest onverwachte plekken achter te laten, tot verbazing en verwarring van zowel Abbys als buurvrouw Diane.

Of het nu ging om melk die opgeborgen werd in een kast, toiletpapier dat zijn weg vond naar de koelkast, of wasmiddel dat plotseling in de badkuip lag, Billy liet voortdurend zijn aanwezigheid voelen. Zelfs het verdwijnen van een liter melk, om vervolgens te worden ontdekt op het achtertrapje van Diane, of het mysterie van de elke ochtend lege suikerpot, bleken het werk van deze ondeugende geest.

Wanneer de chaos te groot werd, probeerde Abbys Billy naar Diane’s huis te sturen, wat altijd resulteerde in een telefoontje binnen enkele minuten waarin Diane haar ‘dank’ uitsprak voor het doorschuiven van de pesterijen. Ondanks alle bizarre incidenten gedurende twee jaar geloofde niemand in hun verhaal, zelfs hun echtgenoten en Abbys’ moeder. Enkel Abbys’ zus had het gevoel dat er iets onverklaarbaars speelde, maar wat precies bleef een raadsel.

Billy’s streken blijven een onverklaard fenomeen in de levens van deze twee buren, een herinnering aan de speelse maar verwarrende aanwezigheid van een geest die ze nooit zullen vergeten.

error: Kopiëren mag niet!