Mukesh Ambani’s dochter Isha Ambani tekent een deal met Deepika Padukone

Mukesh Ambani is de rijkste man in India en hij is de voorzitter van Reliance Industries, het meest waardevolle bedrijf van India met een marktkapitalisatie van Rs 1983000 crore. 

Reliance Retail is een van de best presterende dochterondernemingen van Reliance Industries en Mukesh Ambani droeg in augustus 2022 de leiding van het bedrijf over aan dochter Isha Ambani. Sindsdien is Isha Ambani agressief geweest met de groei en uitbreiding van Reliance Retail. Momenteel gewaardeerd op Rs 820.000 crore, heeft Isha Ambani leiding gegeven aan Reliance Retail en heeft het afgelopen jaar samengewerkt met verschillende grote merken. In lijn met die trend heeft het merk Isha Ambani geen deal getekend met Bollywood-superster Deepika Padukone.

Isha Ambani leidde Tira van Reliance Retail en gaat nu producten van het zelfzorgmerk 82°E van Deepika Padukone verkopen via offline retailkanalen. Met deze stap wil het merk Deepika Padukone zijn bereik in verschillende markten vergroten.

“Deze samenwerking bevordert de visie van Tira om toegankelijke en toch ambitieuze schoonheid voor elke Indiër te bieden en stelt ons in staat onze klanten toegang te bieden tot een reeks premium huidverzorgingsproducten. Samen streven we ernaar om de zelfzorgervaring voor consumenten overal ter wereld te verbeteren, door de introductie van 82 °E-producten voor het eerst naar offline retail”, zei Isha Ambani.

Voor degenen die het niet weten: Tira is mede opgericht door Bhakti Modi, dochter van de naaste assistent van Mukesh Ambani. Tira staat onder toezicht van Isha Ambani en concurreert met onder meer Nykaa, Tata Cliq Palette, Myntra en anderen. Voor de promotie tijdens de lancering huurde Tira Kareena Kapoor, Kiara Advani en Shah Rukh Khan’s dochter Suhana Khan in als merkambassadeurs.

error: Kopiëren mag niet!