AR Rahman sloot de ‘boze’ Subhash Ghai af, omdat hij tegen hem schreeuwde

Ram Gopal Varma haalde herinneringen op aan de tijd dat AR Rahman terugklapte naar een boze Subhash Ghai, omdat hij tegen hem schreeuwde.

Filmmaker Ram Gopal Varma vertelde onlangs over de tijd dat AR Rahman een boze Subhash Ghai stilhield tijdens het maken van de film Yuvvraaj. RGV zei, terwijl hij besprak hoe Rahman “berucht is vanwege het uitstellen van het geven van muziek”, dat Ghai ooit zijn geduld met de Oscar-winnende componist verloor, en stuurde hem een ​​’vervelende’ brief waarin hij eiste, dat hij de muziek zou inleveren waarvoor hij ‘crores’ had betaald. 

RGV deelde met Film Companion: “Subhash Ghai was een film aan het maken genaamd Yuvvraaj. Nu is Yuvvraaj Salman (Khan) en Katrina (Kaif). Rahman is berucht vanwege het uitstellen van het geven van de muziek. Subhash Ghai was er boos over, en op een gegeven moment schreef hij een vervelende, prikkelende brief aan Rahman, waarin hij zei: ‘Hoe kun je uitstellen, mijn dates zijn hier, Salmans dates zijn hier, en jij geeft de liedjes niet’. Rahman reageerde (op hem), maar zei: ‘Ik ben in Londen, ik kom naar Bombay (Mumbai) op ​​weg naar Chennai en we ontmoeten elkaar in de studio van Sukhvinder Singh en ik zal daar de liedjes voor je maken.”

RGV zei dat de reactie van Rahman op Ghai opmerkelijk was.  Hij deelde: ‘Het antwoord van Rahman is een van de beste die ik in mijn leven heb gehoord. Rahman zei: ‘Meneer, u betaalt voor mijn naam, niet voor mijn muziek. Als ik het onderschrijf, wordt het van mij. Nu je hier toevallig bent, hoe weet je waar ik de Taal-muziek vandaan heb gehaald? Hoe weet je welke muziek… Mijn chauffeur had het kunnen doen, misschien iemand anders, wat dan ook.”

En toen onthulde RGV de doorslaggevende factor. Hij zei dat Rahman het nummer uiteindelijk aan een andere filmmaker verkocht, en dat het nummer in kwestie “Jai Ho” was uit de Oscarwinnende film ‘Slumdog Millionaire’.

Eerder dit jaar had filmmaker Subhash Ghai gezegd dat “Jai Ho” oorspronkelijk voor Yuvvraaj was gemaakt, maar hij vond dat het nummer niet zou passen bij de Salman Khan-ster.

error: Kopiëren mag niet!