Groot Polygaam Gezin Leidt Gelukkig Leven Onder Één Dak

Jasmine Jahweh en haar man Yahweh Poetic delen hun huis in Florida met zijn vier andere vrouwen en hun gezamenlijke 18 kinderen. Dit onconventionele gezin van 23 leeft in harmonie en openheid, ver van de conventionele monogamie. Jasmine, die zelf vijf kinderen heeft waarvan twee uit een eerdere relatie, was de derde vrouw die zich bij Yahweh en zijn toenmalige twee vrouwen voegde. In de loop der jaren groeide hun familie tot vijf vrouwen en achttien kinderen. Ondanks hun grote aantal, delen ze liefde, financiën en zelfs af en toe hetzelfde bed. De kinderen van het gezin zijn allemaal tevreden met de regeling. Jasmine benadrukt dat ze allemaal verliefd op elkaar zijn en de relaties tussen de vrouwen omvatten zowel vriendschappelijke als seksuele aspecten. Het gezin staat open voor het verwelkomen van meer vrouwen, maar wil geen andere mannen toevoegen. Jasmine neemt de leiding over het huishouden en zorgt ervoor dat hun leefstijl ‘op elk niveau werkt’.

error: Kopiëren mag niet!