Beyonce en Jay-Z in hun vastgoed empire van multimiljoen dollars 

Als het om luxe onroerend goed gaat, sparen powerkoppel Beyoncé en Jay-Z kosten noch moeite. Met een gecombineerd vermogen van $3 miljard hebben de muziekmagnaten een indrukwekkend portfolio van huizen van miljoenen dollars verzameld in de Verenigde Staten, van de drukke straten van New York City tot de zonovergote kusten van Californië.

Beyoncé’s reis naar superster-status begon in een bescheiden middenklassebuurt in de wijk Third Ward in Houston. De iconische zangeres bracht haar vormingsjaren door in een charmant huis aan Rosedale Street 2414. De woning met drie slaapkamers en drie badkamers, gekocht door de familie Knowles in 1982, heeft een sentimentele waarde als de plek waar Beyoncé haar vroege kinderjaren doorbracht. Hoewel de exacte verkoopprijs niet openbaar wordt gemaakt vanwege het geheimhoudingsbeleid van Texas, stond het huis in 2019 te koop voor ongeveer $ 500.000.

In het hart van de trendy wijk Tribeca in het centrum van Manhattan ligt het penthouse dat Jay-Z in 2004 kocht voor $ 6,85 miljoen. Dit uitgestrekte appartement van 800 vierkante meter beschikt over een extra buitenterras van 3000 vierkante meter en biedt een panoramisch uitzicht op de skyline van de stad. Het historische gebouw, oorspronkelijk een bakstenen pakhuis uit 1929, werd omgebouwd tot een luxe woning, waar Jay-Z en Beyoncé in 2008 naar verluidt een intieme huwelijksceremonie hielden.

error: Kopiëren mag niet!