Anti-Israël steun Google-werknemers gearresteerd

De werknemers hebben hun arrestatie live gestreamd na een acht uur durende sit-in-protest in het kantoor van Thomas Kurian, CEO van Google Cloud, in Californië, om zich te verzetten tegen het bedrijf dat zaken doet met Israël.

Een van hun eisen was dat Google zijn cloud-computingcontract ter waarde van 1,2 miljard dollar met de Israëlische regering zou opzeggen en een einde zou maken aan de ‘intimidatie, intimidatie, pesterijen en het zwijgen opleggen’ van Palestijnse en islamitische werknemers.

Zware Schade in Gaza door Israëlische Aanvallen

Een VN-rapport onthult de enorme schade in de Gazastrook na aanvallen van Israël, waarbij gebruik is gemaakt van kunstmatige intelligentie. De schade wordt geschat op meer dan $18,5 miljard, wat neerkomt op 97% van de totale economie van Gaza en de Westelijke Jordaanoever. Volgens onafhankelijke VN-experts is 60 tot 70% van alle huizen in Gaza vernietigd of beschadigd, met specifieke verwoesting in het noorden. Het rapport stelt dat deze systematische en wijdverspreide vernietiging misdaden tegen de menselijkheid omvat en waarschuwt voor de doeleinden van Israël en de interesse van Amerikaanse functionarissen in strandvastgoed in Gaza. Het benadrukt ook de impact op de rechten en levenskwaliteit van de Palestijnse bevolking.

error: Kopiëren mag niet!