Bij roadblock op Kwattaweg vuurwapen en patronen in auto aangetroffen

In het kader van “Operatie Zero Tolerance” hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met leden van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) in de late avond van maandag 15 april tijdens een roadblock op de Kwattaweg de automobilist A.R. tot stoppen gesommeerd. 

Na een ingesteld onderzoek in het voertuig stuitten de agenten op een vuurwapen met 6 patronen. A.R., een ondernemer, kon de herkomst van het vuurwapen niet verklaren en ook geen vergunning hiervan overleggen.

De man werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Kwatta. Naderhand werd een vergunning getoond, maar die bleek al twee jaren vervallen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie heengezonden, terwijl het wapen in beslag is genomen.

error: Kopiëren mag niet!