Politie Corantijn arresteert verdachte van diefstal gascilinders

De politie van het bureau Corantijn heeft dinsdag 16 april de verdachte A.R. en de heler B.I. voor de diefstal van twee gascilinders aangehouden.

Twee huurders die woonachtig zijn op een adres in het ressort Corantijnpolder, deden maandag 15 april afzonderlijk aangifte van diefstal van twee gascilinders. 

Agenten van politiebureau Corantijn stelden direct een onderzoek in, waarin het tweetal in beeld kwam en op 16 april in de boeien werd geslagen. De gascilinders werden op het woonadres van B.I. aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen.

De verdachte A.R. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld, terwijl de heler B.I. na het betalen van een fikse boete met een ernstige waarschuwing door de politie naar huis mocht.

error: Kopiëren mag niet!