VS: Man (52) gearresteerd voor ’jarenlang seksueel betasten van auto’

De politie in de Amerikaanse staat North Carolina heeft afgelopen week een 52-jarige man gearresteerd, voor het “betasten” van een auto van een 82-jarige vrouw.

Hij zou zichzelf al jarenlang seksueel hebben bevredigd op de motorkap van het voertuig. Walter McCray deed werkelijk van alles met de auto. Naast zichzelf bevredigen, zou hij ook meerdere malen op de auto hebben geplast, aldus eigenaresse Carolyn Taylor tegen lokaal tv-station WITN aan.

Taylor had lange tijd geen idee wat er aan de hand was met haar voertuig. “Ik dacht eerst dat er iets mis was met de motor van de auto. Ik ben drie keer naar de garage geweest.”

Toen Taylor McCray betrapte, hing ze camera’s op om zijn wandaden vast te leggen. Maar de man haalde die telkens weg. Op een moment heeft de politie McCray zelf op beeld kunnen vastleggen, terwijl hij masturbeerde op de auto. “Het zijn scherpe beelden, maar het is meer dan we eigenlijk hadden willen zien”, zegt Taylor.

McCray wordt momenteel vastgehouden en beschuldigd van stalking en het opzettelijk vernielen van eigendom.

error: Kopiëren mag niet!