Tamannaah Bhatia en Raashii Khanna brengen hitte en achtervolging in gelijke mate in hiphopnummer  

Tamannaah Bhatia en Raashii Khanna schitteren in het promotielied ‘Achacho’ van Aranmanai 4. Aranmanai 4, geregisseerd door Sundar C, die ook een centrale rol speelt in de film, verschijnt op 26 april.

Ter gelegenheid van Tamil Nieuwjaar hebben de makers van de horrorkomedie Aranmanai 4 fans verrukt met de release van het promotielied van de film, ‘Achacho’, met hoofdrolspelers Tamannaah Bhatia en Raashii Khanna.

Gezongen door Kharesma Ravichandran, is de muziek van het nummer gecomponeerd door Hiphop Tamizha met teksten geschreven door Vignesh Srikanth. Het dansnummer toont Tamannaah en Raashii die pronken met hun hiphop-moves. Tamannaah schittert in een geel en zilver ensemble, terwijl Raashii boeit in een oranje glanzende jurk en een zwarte outfit. In de videoclip worden ook verschillende glimpen van de film getoond, waarin beide personages tegenover een demon staan.

Raashii deelde ook een fragment achter de schermen van de opnames van het nummer, waarin hij het team bedankte voor hun steun en het verzekeren van hun welzijn tijdens de energieke dansroutines.

Ze schreef: “Hier zijn enkele BTS-momenten van het zweet en de sprankeling achter het ‘achacho-nummer’ dat zojuist is uitgebracht… Ik en Tam baden alleen maar dat ons uithoudingsvermogen niet zou opgeven.! Maar de beats waren ‘hot’ en dat hield ons op de been, dus we dansten tot we erbij neervielen.! Bedankt aan het team om ervoor te zorgen dat we gehydrateerd bleven en niet flauwvielen! Speciale dank aan @brinda_gopal Mam voor het zijn van een steunpilaar en het geven van geweldige dansbewegingen.! Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden.”

error: Kopiëren mag niet!