Arbaaz, Sohail en andere familieleden arriveren na schietincident in woning Salman Khan  

De schietpartij buiten het huis van Salman Khan heeft zondagochtend voor veel zorgen gezorgd onder zowel zijn familieleden als fans. Twee onbekende mannen vuurden geweerschoten af ​​buiten Galaxy Apartments.

Terwijl het onderzoek gaande was, kwamen Salmans broers Sohail Khan en Arbaaz Khan hem na het incident ontmoeten. In een video die wordt gedeeld door paparazzipagina’s op Instagram is te zien hoe Arbaaz met zijn auto richting het appartement van zijn broer in Mumbai rijdt. Zijn vrouw Sshura begeleidt hem.

In een andere video die door ‘The Handle’ wordt gedeeld, is te zien dat Salmans jongste broer Sohail ook uit zijn auto stapt. In een video rijden ook de zwager van de Tiger 3-acteur, Aayush Sharma en zus Arpita Khan, zijn gebouw binnen.

Eerder reageerde Salmans collega en vriendin Pooja Bhatt op het geweerschotincident en tweette: “Afschuwelijk en afkeurenswaardig. Als dit kan gebeuren met een politiebusje dat ter bescherming buiten de Khan-residentie geparkeerd staat, dan kunnen we met recht zeggen dat veiligheid een illusie is. Er is zeker strenger toezicht nodig in Bandra.  Overvallen waren een tijdje geleden schering en inslag en nu een schietpartij?  Eng.”

NCP-SCP-leider Supriya Sule reageerde heftig op het schieten buiten het huis van Salman en zei: “Het is buitengewoon ongelukkig omdat het gebied waar Salman Khan woont een populair gebied is en zijn familie duidelijk onder druk staat. Het is een complete mislukking van het ministerie van Binnenlandse Zaken. We wonen in Pune en kijk eens wat hier gebeurt. Het is een zeer goed opgeleide plek waar mensen in vrede en harmonie leven, maar ook hier is de misdaad toegenomen. Het zijn niet ik die de beschuldigingen uiten, maar de gegevens die de Indiase overheid voor Maharashtra heeft verstrekt.”

Maharashtra CM Eknath Shinde had onlangs een telefonisch gesprek met Salman en verzekerde hem de veiligheid. Maharashtra-politicus Baba Siddique ontmoette de acteur zondag ook in zijn woning nadat het nieuws uitbrak.

error: Kopiëren mag niet!