Nicki Minaj’s eerste headlinerconcert in Milwaukee was het 13 jaar wachten meer dan waard

De Milwaukee Barbz die het Fiserv Forum uitverkocht had, had 13 jaar op deze avond gewacht, dus in het grote geheel konden ze nog 53 minuten wachten. Voor het eerst in haar roemruchte carrière was Nicki Minaj zaterdag headliner op een concert in Milwaukee.

De show, onderdeel van haar “Pink Friday 2”-tour, kwam 13 jaar na haar enige optreden in de stad, in het voorprogramma van Britney Spears op Summerfest. Ze zou om 21.00 uur het podium betreden in de Milwaukee Bucks Arena, een uur na de set van oude vriend DJ Boof. Zij betrad pas om 21.00 uur het podium, en de lichten voor Minaj’s set gingen pas om 21.53 uur uit.

Maar elke Barb (voor niet-ingewijden, de bijnaam voor Minaj-fans) die aanwezig was, zou je waarschijnlijk vertellen dat haar traagheid niet frustrerend was, maar in de mode was. Dit was, in termen van enorme aantallen, het meest uitbundig opgedofte concertpubliek dat deze stad heeft gezien sinds Lady Gaga, ruim tien jaar geleden.

Barbie Dreamhouse roze gedomineerde shirts, jurken, make-up, cowboyhoeden, bontjassen en meer. Er was waarschijnlijk niets dat de geest van een explosieve menigte had kunnen verpletteren die Boof in het begin van zijn set terecht ‘ratel’ noemde. Toen Minaj eindelijk de top bereikte van een dramatisch, videomuurdominerend podium met drie niveaus, gaf ze haar geduldige Milwaukee-fans het opwindende spektakel dat ze al lang verdienden – en versterkte ze haar heerschappij als de Queen of Rap.

error: Kopiëren mag niet!