Vrouw (33) en jongen (21) verdacht van doodsteken 32-jarige Braziliaanse echtgenoot van vrouw

De 32-jarige Braziliaan N.C.C. is vrijdagmiddag 12 april na een steekincident op een adres aan de Amazonestraat overleden.

De politie van het bureau Munder ging na een melding dat een  slachtoffer met een steekverwonding zich op genoemd adres bevond, meteen naar het adres voor onderzoek.

Daar aangekomen werd het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, met een steekwond in de halsstreek op de vloer in de keukenruimte  aangetroffen. Ook de mannelijke oppas F.C.C. (21) werd aangetroffen. Hij was in de woonkamer met een zwak begaafd kindje van 3 jaar van het Braziliaans koppel.   

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de man en vrouw vermoedelijk ruzie kregen die moet zijn uitgemond in een steekpartij. Het steekvoorwerp is in een wasbak in de keuken gevonden. 

Zowel  de vrouw M.S.R. (33) als de mannelijke oppas F.C.C. zijn als verdachten aangemerkt en door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten, die ook op de locatie waren, in de boeien geslagen. Vervolgens werdn de twee verdachten ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, waar beiden ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) zijn beide verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het lichaam van N.C.C. is in opdracht van het OM door de politie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!