Sabotage in Pune: Samosa’s met Condooms en Stenen

In Pune, India, is een schokkende zaak aan het licht gekomen waarbij samosa’s, geleverd aan een groot autobedrijf, condooms, gutka’s en stenen bevatten. Vijf mannen, waaronder twee werknemers van Manohar Enterprise en drie partners van SRA Enterprises, zijn gearresteerd in verband met deze sabotage. De politie onthulde dat deze daad een poging was om het bedrijf dat het contract voor het leveren van de samosa’s had gewonnen, in diskrediet te brengen. Het incident volgde op een eerdere zaak waarin een EHBO-verband werd aangetroffen in een snack die door hetzelfde autobedrijf was geleverd. De verdachten zijn ook beschuldigd van criminele samenzwering en het veroorzaken van schade door middel van gif. Deze zaak benadrukt ernstige zorgpunten over voedselveiligheid en competitieve malpraktijken in de bedrijfswereld.

error: Kopiëren mag niet!