Kim Kardashian gespot in bikini in Atlantische Oceaan bij Turks & Caicoseilanden 

Kim Kardashian geniet van de zon op de Turks- en Caicoseilanden! De Kardashians-ster, 43, poseerr in een reeks nieuwe, tropische foto’s, waarin ze pronkt in een bikini- en kettingensemble.

In een van de snapshots trok Kim haar witte T-shirt uit om te pronken met het volledige badpak. Ze ondertitelde haar Instagram-post op dinsdag 9 april brutaal met ‘Cake Boss’.

In de foto’s zorgt de oprichtsrer van SKIMS ervoor dat de twee kettingen om haar middel aan de camera werden getoond terwijl ze ging zwemmen. Kim’s zus Khloé Kardashian prees het creatieve onderschrift en schreef in een reactie: “OMG, het dorstige onderschrift is goud”.

De geïmproviseerde fotoshoot vond plaats tijdens het familiereisje van de Kardashians naar de eilanden, dat schijnbaar dit weekend begon.

Een dag eerder deelde Kim foto’s van zichzelf in een tweedelig badpak van slangenleer met een zwarte cowgirlhoed. Haar onderschrift voor de Instagram-post was een knipoog naar het nieuwe countryalbum van Beyoncé, Cowboy Carter, dat vorige maand werd uitgebracht.

error: Kopiëren mag niet!