Bade Miyan Chote Miyan: Akshay Kumar en Tiger Shroff spelen een vliegende start

Een van de grootste releases van het jaar, Bade Miyan Chote Miyan, is vandaag in de bioscoop te zien, ter gelegenheid van Eid. Met Akshay Kumar en Tiger Shroff in de hoofdrollen belooft de film een adrenaline-pompende aangelegenheid te worden, die beschikt over zwaartekracht tartende actie.

De film heeft de laatste tijd voor veel ophef gezorgd en vroege box office-cijfers wijzen op een veelbelovende start.

De film, geregisseerd door Ali Abbas Zafar, met in de hoofdrollen Manushi Chhillar, Alaya F en Sonakshi Sinha, en Zuid-sensatie Prithviraj Sukumaran als hoofdantagonist. Producent Vashu Bhagnani van een van de meest ambitieuze films van de afgelopen tijd, had eerder gezegd dat ze van de film een grote franchise willen maken, wat aangeeft dat er meer films onder hetzelfde genre op komst zijn.

Bhagnani heeft ook gezegd dat het hen ongeveer zes maanden kostte om het script van de film af te ronden, waarna ze het aan regisseur Ali Abbas Zafar presenteerden. Volgens mediaberichten gaat de film over een speciale elitetroepenmacht, die de taak heeft de natie te beschermen tegen een dodelijke missie, die de macht heeft om het hele land te vernietigen!

error: Kopiëren mag niet!