Nick Cannon’s Kids: alles wat u moet weten over zijn twaalf kinderen

Nick Cannon is een liefhebbende vader voor veel kinderen. Hoewel zijn zeer grote gezin van twaalf kinderen van zes verschillende moeders veel memes en grappen heeft geïnspireerd, heeft hij nog steeds laten zien dat hij een echte vader voor zijn kinderen is.

Hij plaatste dinsdag 3 oktober een aantal foto’s van de eerste verjaardag van zijn op één na jongste kind Rise op Instagram. Op de foto’s glimlacht hij met Rise’s oudere zus Powerful Queen en hun beide moeders Brittany Bell. ‘Big Rizzy Day’, schrijft hij in het bijschrift.

De cabaretier verwelkomde zijn twaalfde kind, Halo, met Alyssa Scott in december 2022, slechts een paar weken nadat hij en Abby De La Rosa bevallen waren van hun derde kind, Beautiful Zeppelin. Hoewel dit voor sommigen misschien een wenkbrauw opsteekt, heeft de 42-jarige muzikant en presentator eerder verklaard dat al zijn zwangerschappen – inclusief het hebben van meerdere in één jaar – gepland zijn.

In een interview in juli 2021 op zijn podcast vertelde Nick aan het rapduo City Girls dat hij ‘met opzet’ kinderen kreeg. Hij bevestigde: “Geloof me, er zijn veel mensen van wie ik zwanger had kunnen worden terwijl ik dat niet deed”, zei hij. “Degenen die zwanger zijn geworden, zijn degenen die zwanger hadden moeten worden.”

In een optreden in augustus 2021 in The Breakfast Club onthulde de presentator van Wild ‘N Out zijn mening over het huwelijk en verdedigde hij zijn grote en groeiende gezin. “Alleen al het idee dat een man één vrouw zou moeten hebben, zouden we niets moeten hebben. Ik heb geen eigendom over deze persoon. Als we het echt hebben over hoe we samenleven en hoe we bevolken, gaat het over welke uitwisseling we samen kunnen creëren? Ik heb die mentaliteit nooit echt onderschreven”, zei hij.

Hij verdedigde zichzelf verder in juni 2022 en beweerde dat hij een super “betrokken” en attente ouder is. “In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ben ik waarschijnlijk de hele dag met mijn kinderen verloofd, vaker dan de gemiddelde volwassene kan zijn”, vertelde hij aan Men’s Health voor hun mei-juni-nummer. “Als ik niet fysiek in dezelfde stad ben met mijn kinderen, praat ik met ze voordat ze naar school gaan via FaceTime en zo. En als ik dan [in dezelfde stad ben], breng ik mijn kinderen naar school, en zorg ik ervoor dat ik ze ophaal.”

Bovendien onthulde een persoon die dicht bij de zanger stond aan HollywoodLife dat de vrouwen die de kinderen van Nick hebben gebaard tevreden zijn met de onorthodoxe situatie. “Alle vrouwen met wie hij kinderen heeft, worden op de hoogte gehouden en geïnformeerd telkens wanneer hij nog een baby op komst heeft”, legden ze EXCLUSIEF uit aan 

error: Kopiëren mag niet!