Opmerkelijk: Vrouw in Honduras bezoekt dokter wegens onaangenaam gevoel en ontdekt kakkerlak in vagina

In Tegucigalpa, de hoofdstad van Honduras, is een vrouw naar de dokter gegaan na klachten over een ‘buitengewoon vreemd’ gevoel in haar vagina. Ze voelde zich ‘extreem rusteloos, opgewonden en bezweet’ en kon de vorige nacht niet slapen. 

Bij onderzoek door medici, onder leiding van dr. Marco Calix, een gynaecoloog, bleek dat er een dode kakkerlak in haar vagina zat. Dit ongebruikelijke voorval was een primeur voor het ziekenhuis, waar artsen gewoonlijk te maken krijgen met voorwerpen zoals condooms en seksspeeltjes in geslachtsdelen, maar nog nooit met een insect. 

Hoewel het onduidelijk is hoe de kakkerlak daar terecht is gekomen en hoe lang deze er al zat, was de vrouw afkomstig uit een landelijk gebied en was het insect al dood bij verwijdering.

Dit zeldzame incident benadrukt de mogelijk gevaarlijke situaties waarin insecten gevoelig weefsel kunnen beschadigen en infecties kunnen veroorzaken.

error: Kopiëren mag niet!