Muren technische school en schutting CBB lopen door grasbrand schroeischade op

Bij een grasbrand op het terrein van een technische school aan de Mr. J. Lachmonstraat hebben de muren van die school en de schutting van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) schroeischade opgelopen.

De Buurtmanager van het ressort Uitvlugt kreeg ‘s avonds de melding dat een school in lichterlaaie stond en ging meteen naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen zag hij een grote rookwolk en constateerde dat enkele mannen die aan het maaien waren op het schoolterrein, droog gras in brand hadden gestoken. Op een bepaald moment dreigde het uit de hand te lopen.

De ingeschakelde brandweer wist erger te voorkomen. De schade is beperkt gebleven tot schroeischade aan de muren van de school en de schutting van het CBB.

“De politie, in deze de buurtmanagers en de brandweer doen, een beroep op de gemeenschap om geen vuil of gras onnodig te verbranden, aangezien u niet alleen in onnodige kosten gejaagd kan worden, maar ook de gezondheid van uw medemens in gevaar kan brengen door de enorme rookontwikkeling”, zo meldt het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!