Finale ‘Miss Teen International Suriname 2024’ op zaterdag 20 April  

De finale van Miss Teen International Suriname 2024 wordt zaterdag 20 april gehouden in South Event Plaza aan de Ramouthstraat 9 te Kwatta. Miss Teen International Suriname 2024 is een event van Eloquence Events Suriname onderleiding van mevrouw Narain. Het is een platform voor Surinaamse tiener meiden in de leeftijd 13-19 jaar, die zich willen ontplooien op het gebied van mode, sociaal maatschappelijke projecten en ambassadeurschap onder de tieners in Suriname en internationaal.

De winnaress zal Suriname vertegenwoordigen in Juni in New Delhi , India tijdens de internationale Miss Teen International 2024. De finale avond heeft enkele spannende rondes zoals de standaard badpakken ronde, gala ronde en vraag en antwoordt met nog enkele elementen voor een leuke avond.

Aan de show doen 5 pracchtige jonge dames mee (zie foto van links naar rechts): Arushi Toekoen 16 jaar, Shanisha Kalpoe 15 jaar, Shveta Bhikarie 18 jaar, Chevangy Hardy 16 jaar, Angel Meiland 16 jaar.

Inloop is van 18:00 uur -19:00 uur. De show start om 19:00 uur.

De opbrengsten van de snackverkopen van de avond zullen gebruikt worden voor sociale activiteiten gericht op jongeren. Voor meer informatiem bezoek de Facebook- en Instagrampagina van Eloquence Events, tel. +5978967567 voor het reserveren van kaarten voor de finale avond. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!