Sunny-R brengt ‘Hum Pyar Hain Tumhare’ uit

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de internationale artiest/producer Sunny-R, dat hij onlangs een nummer uitgebracht heeft genaamd “Hum Pyar Hain Tumhare”. “Dit nummer heeft binnen 2 weken 100.000 bezoekers weten te behalen op YouTube”, aldus Sunny-R.

De muziek is gemaakt door hem zelf, en de video is door Tariq Prabhakar. Sunny-R heeft recentelijk aan een podcast interview meegewerkt van “Pod Records”. De eigenaar van Pod Records is Virin Sewnarain (Tictac). De interviewer was Vixx (Vikash Ramlal).

In het 50 minuten durende interview met Sunny-R is te horen hoe hij is begonnen met muziek en waar hij nu staat en hoe hij zichzelf omhoog heeft weten te werken naar een van de succesvolste producers in de Surinaamse en West Indian music scene. Hij heeft van Pod Records de officiële producer titel gekregen “The King Of Hindi Pop”.

Het interview is te bekijken op het YouTube Kanaal van Pod Records onder de naam “The Sunny-R Podcast”. Sunny-R bedankt al zijn fans en volgers voor alle liefde die hij mag ontvangen van ze en belooft met veel meer nieuws te komen. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!