Courtney Stodden in Bikini na Miskraamonthulling

Courtney Stodden, bekend van haar huwelijk als tienerbruid, werd gezien in een opvallende kersenrode bikini aan de kust van Zuid-Californië, na recent te hebben onthuld dat ze een miskraam had gehad. De 29-jarige reality-tv-ster, die ook model staat, deelde foto’s van haar stranddag zonder filter ter promotie van Cabo Couture. In maart deelde ze het droevige nieuws over haar vroege miskraam rond de 10 weken, waarbij ze de emotionele achtbaan en het gevoel van eenzaamheid beschreef die daarmee gepaard ging. Stodden sprak over het belang van openheid omtrent dit gevoelige onderwerp om anderen die hetzelfde meemaken te steunen. In haar persoonlijke leven wordt ze nu romantisch gelinkt aan Emmy-winnaar Jared Safier, met wie ze sinds zes maanden in het geheim date.

error: Kopiëren mag niet!