Fardeen Khan’s Heeramandi-look krijgt veel liefde van Bobby Deol, Sussanne Khan en Dia Mirza

Fardeen Khan kondigde zijn grote comeback aan in de langverwachte Netflix-serie Heeramandi van Sanjay Leela Bhansali en onthulde zaterdag zijn look uit de serie.  Khan zal in de serie de rol van Wali Mohammed spelen. 

Gekleed in een pathani-pak ziet Fardeen Khan er op de poster heel koninklijk uit. Fardeens vrienden en collega’s uit de industrie juichten zijn blik toe. Bobby Deol deelde een paar hi-five emoji’s en een liefdesemoji in het commentaargedeelte. Esha Deol deelde haar goedkeuring ook in de vorm van emoji’s. Sussanne Khan schreef: “Wohooo kan niet wachten om dit ver te zien” en deelde een reeks emoji’s.

Dia Mirza schreef: “Oh ja.” Regisseur Ken Ghosh schreef: “Ziet er moordend uit, mijn broer!” Netflix India introduceerde zijn personage en schreef: “Gevangen in een wervelende strijd van liefde en plicht, probeert Wali Mohammed zijn hartenwens te verzoenen met zijn koninklijke verantwoordelijkheden. Fardeen Khan maakt zijn spectaculaire terugkeer naar het scherm als Wali Mohammed!”.

Zaterdag onthulden de makers van Heeramandi looks van de mannen uit de serie. Naast Fardeen Khan maken ook Adhyayan Suman, Shekhar Suman en Taha Shah Badussha deel uit van de serie.

Over de comeback van Fardeen Khan gesproken: de acteur houdt zijn sociale mediaspel al enkele maanden op het hoogste niveau. Fardeen Khan heeft een enorme fysieke transformatie ondergaan en hij houdt ervan om zijn nieuwe, gebeitelde look te tonen.

error: Kopiëren mag niet!