Echtpaar Tjin-A-Lim-Jardim viert diamanten huwelijk

Het echtpaar Tjin-A-Lim-Jardin vierde op 2 april hun diamanten huwelijk. De heer Ronald Tjin-A-Lim is geboren op 9 mei 1939 in het district Paramaribo en mevrouw Angilla Jardim op 10 juni 1941 in het district Paramaribo. Zij belijden het Hervormd en RK geloof. Uit het huwelijk zijn twee jongens geboren, en ze hebben ook  6 kleinkinderen. De heer Ronald was werkzaam op het ministerie van OW&V en zij bij LTT, nu Telesur. 

Door een schoolvriendin hebben zij elkaar leren kennen. Als ze elkaar belden liet zij de heer Ronald mevrouw Jardim altijd groeten. Er werd een afspraak gemaakt en het was liefde op het eerste gezicht. Mevrouw Jardim volgde een typecursus en fietste ernaar toe, waarbij de heer Ronald haar afhaalde op zijn fiets en haar naar huis begeleidde. Na vier jaar met elkaar te zijn besloten ze om in het huwelijksbootje te stappen op 2 april 1964. 

Dat ze hun 60e huwelijksjubileum mogen vieren is door geduld, verdraagzaamheid, liefde voor elkaar en goede communicatie. Aan de jongeren gaf het jubilerend echtpaar mee: geen misbruik te maken van elkaar, niet spelen met elkaars gevoelens, als er sprake is van liefde de ouders erbij betrekken, elkaar koesteren, luisteren naar ouderen, begrip tonen voor een ieder en respect tonen aan jong en oud. 

Het echtpaar mocht uit handen van districtssecretaris Watson-Panka, de gebruikelijke gesloten enveloppe met inhoud en een huwelijksoorkonde in ontvangst nemen, zo bericht het Burger Informatiecentrum (BIC) Paramaribo Noord-Oost.

error: Kopiëren mag niet!