Werknemer rijstbedrijf door politie Corantijn aangehouden

De politie van het bureau Corantijn heeft vrijdag 5 april de arbeider K.P. aangehouden. Tegen deze verdachte, die werkzaam was bij een bekend rijstbedrijf, had zijn werkgever R.M. eerder die dag aangifte gedaan.

Volgens de aangever had informatie hem bereikt dat één van zijn arbeiders een hoeveelheid Cargo-rijst had gedumpt aan de A.G. Madharweg, ter hoogte van de padi dumpplaats. Hij ging op onderzoek uit en confronteerde zijn arbeider K.P. hiermee.

De ardbeider bekende een en ander te hebben gepleegd. Op aanwijzing van deze arbeider trof de aangever een pick-up en vier mannen daar aan, die bezig waren de Cargo-rijst in een andere pick-up in te laden. Bij het zien van de ondernemer kozen de vier het hazenpad met achterlating van de pick-up. Nader onderzoek wees uit, dat de zoon van de bekende B. de eigenaar is van de pick-up.

K.P. werd vervolgens in de boeien geslagen en de pick-up werd in beslag genomen.

Hangende het onderzoek is de verdachte K.P. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!