Automobilist, echtgenote en dochter gewond bij eenzijdig ongeval Apoera

Bij een eenzijdig verkeersongeval te Apoera vrijdagmiddag 5 april nabij km 28 op de Oost-Westverbinding hebben een automobilist, zijn vrouw en dochter verwondingen opgelopen.

Na de melding van het verkeersongeval gingn agenten van politiebureau Apoera naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen bleek, dat de automobilist R.R. met zijn echtgenote en docjter over de weg reed vanuit de richting van Apoera en rijdende in de richting van de Blanche Marie vallen.

Vanwege de slechte staat van de weg, verloor hij op een bepaald moment de controle over de besturing van zijn auto, dat daardoor over de kop sloeg. De bestuurder was moeilijk aanspreekbaar. Samen met zijn vrouw en dochter werden zij voor medische behandeling vervoerd naar het ziekenhuis in Apoera.

Verolgens werden de slachtoffers door tussenkomst van de distrcitscommissaris met de ambulanceboot vanuit Apoera afgevoerd naar Southdrain, waar ze werden opgehaald door de ambulance van het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nieuw Nickerie.

Het voertuig is hangende het onderzoek ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!