Subhash Ghai stuurt de beste wensen naar Nitesh Tiwari’s ‘Ramayana’

De bekende filmmaker Subhash Ghai spreekt zijn beste wensen uit aan Ranbir Kapoor en het hele team van ‘Ramayana’ nu de opnames van het ambitieuze project in Mumbai beginnen.

Ghai feliciteerde producer Namit Malhotra en schreef: “Eindelijk heeft één producer het in Mumbai gedaan. Mijn hartelijke felicitaties aan de lieve Namit Malhotra voor het lanceren van een film op Hindi-megha-schaal ‘RAMAYAN’ “met zijn eerlijke wens om het epische verhaal van de hindoeïstische mythologie van India internationaal aan de rest van de wereld te laten zien.”

Hij deelde zijn enthousiasme over het project verder en schreef: “Het zal onze natie ‘BHARAT’ op het hoogste voetstuk in de perspectieven van de wereld plaatsen.”Mijn beste wensen”, besloot hij de notitie door de hoofdrolspelers en regisseur van de film te feliciteren.

Onlangs zijn de opnames begonnen voor ‘Ramayana’. De cast bestaat uit Ranbir Kapoor die ‘Lord Rama’ speelt, Sai Pallavi als ‘Sita Maa’, Sunny Deol als ‘Lord Hanuman’ en Yash als ‘Raavan’.

Volgens een bericht in Pinkvilla begonnen de opnames van ‘Ramayana’ op 2 april in Mumbai, te beginnen met Gurukul-sequenties. Het rapport voegde ook toe dat de regisseur en zijn team klaar zijn om te beginnen met filmen in Film City. De eerste opstelling toont een Gurukul, aangevuld met een groen scherm voor postproductieverbeteringen. In het eerste programma zullen kindacteurs de rollen van ‘Lord Ram, Laxman en Bharat’ vertolken.

error: Kopiëren mag niet!