Alia Bhatt is te zien in een Gucci-advertentie op een groot reclamebord in Madrid

Een enorm portret van Bollywood-ster Alia Bhatt voor een Gucci-advertentie werd onlangs gespot op een groot reclamebord in het Spaanse Madrid. In reactie op de gigantische foto van de Bollywood-diva, ook op een Europese locatie, zei een van haar fans: “Mooie fotoshoot, beste foto van Alia. Het is een geweldige zet om verbinding te maken met het Indiase publiek, aangezien ze een grote fanbase heeft in India.”

De foto werd op Reddit gedeeld door Anabibazon. De bekendheid van ‘Gangubai Kathiawadi’ droeg een blauw shirt en een donkere zonnebril op het reclamebord dat aan een enorm gebouw hing. De G

ucci-advertentie werd gedeeld met het onderschrift: “Billboard gespot: Alia Bhatt voor Gucci in Europa”. Ik voelde een lichte vorm van trots, omdat elke Indiër waar dan ook je trots maakt. Maar toen besefte ik dat ze Brits is. Hoe dan ook.” “Ik heb het even beter bekeken. Enorme poster in een centrale straat. Alia Bhatt, Milaan. Brillen Lente Zomer van David Sims”, schreef een fan.

error: Kopiëren mag niet!