Sharmila Tagore deelt persoonlijke verhalen en de waarde van brieven

Tijdens een boekpresentatie in Delhi sprak Sharmila Tagore, een gerespecteerde actrice, over haar persoonlijke herinneringen, waaronder het schrijven van brieven aan haar kleindochter Inaya, en reflecteerde op haar liefdesverhaal met Mansoor Ali Khan Pataudi. Ze benadrukte de betekenisvolle impact van brieven, deelde de positieve reactie van Inaya op haar eerste brief en sprak over het behouden van deze correspondentie voor toekomstige herinneringen.

Tagore werd geïnspireerd door een discussie in Miranda House, waar ze sprak over de invloed van de instelling en haar ‘Mirandiaanse ervaring’.

De actrice memoreerde ook aan het belang van telefonisten in haar relatie met Pataudi en promootte de waarde van geschreven woorden in het moderne tijdperk.

error: Kopiëren mag niet!