Situatie rond wateraansluiting betreurenswaardig 

Bewoners aan de Tiberiusstraat, een project in Paramaribo-Noord (in een zijstraat van de Wolframstraat), hebben een jaar geleden een aanvraag gedaan voor het aansluiten van leidingwater op hun woonhuis. De wateraansluitingen blijven echter zelfs na een jaar nog steeds niet in orde gemaakt.

Watertrucks als tijdelijke oplossing

De buurtbewoners hebben al een jaar lang water geleverd uit een watertank. De watertanks waren echter slechts bedoeld als tijdelijke oplossing, maar nu is het al een jaar dat men zich moet voorzien van water uit een tank.

Het is betreurenswaardig voor de buurtbewoners, dat ondanks dat ze al betaald hebben voor hun aansluiting, ze deze niet kunnen krijgen. De diensten van watertanks zijn nota bene niet gratis en zijn peperduur. Dit, omdat de diensten frequent worden aangevraagd. 

Aan de bezorgde bewoners wordt bij navraag bij de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, SWM, medegedeeld dat het bedrijf geen materiaal heeft om de aansluitingen te voltooien. De buurtbewoners betreuren het dat er zo wordt omgegaan met hun noden.

error: Kopiëren mag niet!