Echtpaar Ganeshi-Soekhoe viert diamanten huwelijk

Het echtpaar Ganeshi-Soekoe heeft donderdag in alle stilte hun diamantenhuwelijk geviert. De heer Leo Sewpersad Ganeshi is geboren op 30 maart 1941 in het district Saramacca, en zijn wederhelft op 4 augustus 1944 in het district Suriname. Zij beleiden het Hindoe geloof.

Uit dit huwelijk zijn 2 jongens en 1 meisje geboren en ze hebben 4 kleinkinderen. De heer Ganeshi was chauffeur bij verschillende busbedrijven. Zo heeft hij werknemers werkzaam bij Biliton, Zanderij, Colakreek vervoerd naar en van het werk. Hij vervoerde ook personen die zich verplaatsten met de locomotief in het district Para. Hij is een vooruitstrevend-, hard werkend persoon, maar ook een erg sociaal bewogen en geliefd mens.

De heer Leo heeft ook altijd de eenheid behouden binnen zijn gezin en familie. Zijn hobby is knutselen van houtsnijwerken.

Mevrouw Ganeshi is altijd huisvrouw geweest. Haar hobby’s zijn tuinieren en koken. Hun minder leuke momenten in het leven waren het overlijden van hun dierbaren. Samen reizen, het gezelschap van zijn wederhelft, bij de lange busritten en ritten in de locomotief heeft het echtpaar als zeer leuke momenten ervaren.

De boodschap aan gehuwden en jongeren is: vertrouwen, het uitpraten van problemen of meningsverschillen, eerlijkheid, verdraagzaamheid, niet afhankelijk zijn van je partner, kies een partner met het zelfde ontwikkelingsniveau, wederzijds begrip – en respect.

Uit handen van districtsecretaris Watson-Panka van het commissariaat Paramaribo Noord-Oost mocht het echtpaar de gebruikelijke enveloppe met inhoud en een huwelijksoorkonde in ontvangst nemen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!