Simson ontvangen op ambassade VS in Paramaribo

Onlangs is de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson namens de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname, Robert Faucher, ontvangen op de ambassade door Jacqueline Moore (zie foto) en Chevallie Elliot-Vinkwolk.

Er is onder andere gesproken over aanstaande te verzorgen exposities door Simson in Miami en over manieren waarop de ambassade samen zal kunnen werken met Surinaamse kunstenaars.

Simson die later in dit jaar op z’n minst zal bijdragen aan de Srefidensiviering in Miami zal in het kader van de komende Moederdagviering een unieke samenwerking aangaan met de Stichting RUMAS op basis van het door de kunstenaar geschreven gedicht Moeder … !!!

“ … Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven … !!! “ / Waldy Simson

error: Kopiëren mag niet!