Brooke Shields’ gênante auditie leidt tot succes

Brooke Shields onthulde tijdens een uitzending van “Watch What Happens Live met Andy Cohen” een bijzonder gênant moment tijdens haar allereerste film auditie, waarbij ze per ongeluk een scheet liet.

Het moment, dat plaatsvond tijdens een dramatische scène waarin ze deed alsof ze gewurgd werd, weerhield haar er echter niet van om de rol te bemachtigen. Dit incident voor de film “Holy Terror” markeert het begin van haar carrière. Shields deelde verder persoonlijke blunders, waaronder een mislukte poging om haar iconische wenkbrauwen te verven. Desondanks blijft ze openstaan voor nieuwe schoonheidsoplossingen en projecten.

Shields kondigde ook aan dat ze zal schitteren in de Netflix romcom “Mother of the Bride”, waarin ze een alleenstaande moeder speelt die een verrassende wending meemaakt op de bruiloft van haar dochter.

Shields benadrukt de focus van Netflix op het vertellen van verhalen voor vrouwen boven de 40 en uit haar waardering voor de steun hierin.

error: Kopiëren mag niet!