Het Made in America-festival van Jay-Z voor tweede jaar op rij geannuleerd

Het jaarlijkse muziekfestival opgericht door Jay-Z is voor 2024 geannuleerd en is het tweede jaar op rij dat het niet zal plaatsvinden. Er werd geen reden voor de annulering opgegeven.

“Als leveranciers van verandering herinterpreteert het uitvoerende productieteam van Made In America een livemuziekervaring die onze liefde en toewijding aan muziek en het werk dat we doen bevestigt”, aldus een verklaring op de website van het festival. “We beloven een spannende terugkeer naar het festival.”

USA TODAY heeft contact opgenomen met Made in America voor meer informatie. Het muziekfestival, opgericht in 2012, wordt doorgaans jaarlijks gehouden tijdens het Labor Day-weekend langs de Benjamin Franklin Parkway in Philadelphia.

Vóór 2023 werd het in 2020 slechts één keer geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie. Vorig jaar kondigden de organisatoren de annulering aan van het festival dat gepland was voor september.

De aankondiging kwam minder dan een maand van tevoren, en op dat moment was er al een line-up aangekondigd met Lizzo, SZA en Ice Spice.

“Vanwege ernstige omstandigheden buiten de productiecontrole zal het Made In America-festival van 2023 niet langer plaatsvinden”, aldus de verklaring van vorig jaar. “Deze beslissing is moeilijk geweest en niet lichtvaardig en zonder veel overleg genomen.” Destijds beloofde het festival terug te komen en zei: “We kijken ernaar uit om in 2024 terug te keren naar Benjamin Franklin Parkway en de geweldige stad Philadelphia.”

error: Kopiëren mag niet!