Gisele Bündchen schittert in gewaagde fotoshoot voor Pop Magazine

Gisele Bündchen omarmt een gedurfde look in het maartnummer van Pop Magazine 2024, met een fotosessie waarin ze een luipaardprint badpak met uitsparingen draagt. Het 43-jarige supermodel, dat momenteel een relatie heeft met jiu-jitsu instructeur Joaquim Valente, deelde haar enthousiasme over de snelle en productieve fotoshoot in Miami, waarin 13 opnames in slechts 3 uur werden gemaakt.

Bündchen’s energieke en speelse geest komt tot uiting in de beelden, waaronder een opvallende coverfoto waar ze danst met TL-verlichting.

Ze heeft ook verschillende andere expressieve poses aangenomen, waardoor haar strakke postuur en krachtige uitstraling worden benadrukt. De shoot accentueert Bündchen’s moeiteloze balans van elegantie en avontuur, waarmee ze wederom haar status als mode-icoon bevestigt.

error: Kopiëren mag niet!