Michael Jordan Investeert in Luxe Landhuis in Florida

Michael Jordan heeft via een aan hem gelieerde onderneming een landhuis in Florida aangekocht voor 16,5 miljoen dollar. Het huis is gelegen in een exclusieve golfgemeenschap opgericht door golflegende Jack Nicklaus. Hoewel Jordan niet expliciet als koper is bevestigd, wijzen diverse aanwijzingen naar de NBA-legende en zijn echtgenote, Yvette Prieto, als de nieuwe eigenaren. Het eigendom, dat een opmerkelijke 9.100 vierkante meter beslaat, telt vijf slaapkamers en acht badkamers.

Dit luxueuze verblijf lag voorheen in handen van AirWayz CEO Dr. Michael A. Murphy en zijn vrouw Marla, en ligt op een stuk grond van ongeveer 0,9 hectare. De woning biedt onder meer een zwembad, een zomerkeuken, een eigen fitnessruimte en een luxe buitenterras. De Bears Club, waar het huis deel van uitmaakt, staat bekend om zijn exclusiviteit met slechts 61 landgoederen en biedt toegang tot een golfbaan van Jack Nicklaus.

De aankoop sluit aan bij Jordans indrukwekkende vastgoedportfolio en zijn positie als een van de rijkste atleten ooit, mede dankzij zijn geschatte nettowaarde van $3 miljard.

error: Kopiëren mag niet!