Guyanese president Irfaan Ali uitgeroepen tot Caribbean Global Leader 2024

President dr. Irfaan Ali van Guyana is uitgeroepen tot Caribbean Global Leader voor 2024, een prestigieuze onderscheiding die zijn leiderschap erkent in de ontwikkeling van de Caribische Gemeenschap (CARICOM). Na een zorgvuldige overweging en een recordaantal van 609 stemmen van het publiek in de People’s Choice categorie, kwam Ali als winnaar uit de bus bij de Caribbean Global Awards. 

Hij overtrof negen andere vooraanstaande leiders uit het Caribisch gebied, met de premier van Barbados, Mia Mottley, op de tweede plaats.

De prijzen zijn bedoeld om leiderschap en uitmuntendheid in de Cariben te erkennen en te vieren, en elke laureaat heeft volgens de organisatie een significante bijdrage geleverd aan de welvaart en vooruitgang van de regio door hun visie, inzet en harde werk.

error: Kopiëren mag niet!