Man door vier mannen tijdens borrelen mishandeld op parkeerterrein commissariaat Nickerie

De politie van het bureau Waldeck in Nickerie heeft woensdag 3 april de verdachte P.B. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden voor betrokkenheid bij de mishandeling van een man.

Het slachtoffer D.J. (33) had op zaterdag 30 maart aangifte van mishandeling gedaan tegen P.B. en drie andere mannen. Volgens de aangever was hij die ochtend samen met twee vrienden en twee onbekende mannen aan het borrelen op het parkeerterrein voor het commissariaat in het district Nickerie. Op een bepaald moment kreeg hij een woordenwisseling met een van zijn vrienden en werd daarbij door de vier mannen mishandeld. D.J. heeft klappen en schoppen moeten incasseren, terwijl hij op de grond lag. 

Een van de verdachten heeft hem op een gegeven moment met een scherp voorwerp verwond aan zijn rechterduim. 

Hierna ging hij naar huis en werd door zijn vriend P.B. gebeld die hem zei dat hij voor zijn woning was en met hem wilde praten.
De aangever ging vervolgens naar buiten en toen werd hij opnieuw door de mannen met een kraaipoot mishandeld, waarna de verdachten verdwenen.

Na medisch te zijn behandeld in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nieuw Nickerie ging het slachtoffer aangifte doen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte P.B. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de drie voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!