Grote hoeveelheid XTC-tabletten in auto en op woonadres van opgepakte verdachte aangetroffen

Na verkregen en uitgewerkte informatie heeft de stootgroep van Regio Oost van het Korps Politie Suriname woensdagavond 3 april de verdachten A.R. en J.K. in een auto op een locatie aan de Martin Luther King (MLK) weg aangehouden. 

In de auto van verdachte A.R. werd een grote hoeveelheid XTC-tabletten die aan derden ter verkoop werden aangeboden, aangetroffen en inbeslaggenomen. Bij een ingesteld onderzoek op het woonadres van A.R. werd ook een grote hoeveelheid aan XTC-tabletten aangetroffen en inbeslaggenomen.

De drugs en de auto werden in het belang van het onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Beide verdachten zijn  voorgeleid aan de Hulpofficier van Justitie.

Verder werd de bekende van de politie S.M. (59) op een locatie te Geyersvlijt in de boeien geslagen. Deze man heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal op een woonadres te Mon Plaisir. Aan de hand van veilig gestelde camerabeelden is S.M., die niet al te lang geleden in vrijheid was gesteld, zichtbaar gemaakt.

Op hem werden een rugtas, die vermoedelijk afkomstig is van de diefstal, een wielsok en een scherp voorwerp aangetroffen en hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De verdachte is voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!