Koning Charles betreurt opvoedingsstijl prins Harry en William

Koning Charles III uit spijt over hoe hij prins Harry en prins William opvoedde, volgens koninklijk expert Ingrid Seward. Charles zou hebben gewenst strenger te zijn geweest, voortbordurend op de ‘vrije’ opvoedingsstijl van prinses Diana.

Dit gebrek aan discipline zou voor hen beiden beperkte grenzen hebben gecreëerd, een aspect dat volgens Seward essentieel is in de kinderopvoeding. De relatie tussen Charles en Harry blijft gespannen sinds Harry en zijn vrouw Meghan Markle zich terugtrokken uit hun koninklijke rollen in 2020. Ondanks deze verwijdering bezocht Harry Charles nadat bij hem kanker was vastgesteld, wat hij waardeerde.

Terwijl Charles een sterke band met William behoudt, voedt de gezondheidsdiagnose van Charles speculatie over mogelijke gezinshereniging. Tegelijkertijd vond Charles steun bij andere familieleden tijdens zijn eigen gezondheidsuitdagingen.

error: Kopiëren mag niet!