Sheynnis Palacios gaat van haar bobkapsel af

Sheynnis Palacios, die momenteel de titel Miss Universe draagt, trekt de aandacht met haar aanwezigheid en verbluffende nieuwe kapsel. Trouw aan haar avontuurlijke geest besloot ze tijdens haar verblijf in Thailand het roer om te gooien en met haar uiterlijk te experimenteren.

Haar chique en eigentijdse bobsnit heeft trends gezet in de schoonheidsindustrie, maar tijdens haar recente bezoek aan Thailand verraste Sheynnis haar fans en volgers door een waterval van lange lokken te onthullen.

Sinds haar boeiende optreden tijdens de Miss Nicaragua-verkiezing, waar ze voor het eerst haar bobsnit presenteerde, is Palacios synoniem geworden voor elegantie en stijl. De stijl, die enorm populair is geworden, zal naar verwachting in 2024 de haarscene domineren en wordt gedragen door opmerkelijke persoonlijkheden als Gigi Hadid, Dayanara Torres en Megan Fox.

error: Kopiëren mag niet!