Victoria Beckham ontkent Spice Girls-reünieplannen

Victoria Beckham heeft geruchten over een mogelijke reünie en tour van de Spice Girls ter gelegenheid van hun 30-jarig jubileum tegengesproken. In plaats daarvan onthulde ze dat de groep plannen heeft voor een privémaaltijd om samen herinneringen op te halen, ondanks eerdere claims van Mel B over een aanstaande tour. Beckham benadrukte haar toewijding aan haar carrière in mode en schoonheid, en verzekerde fans dat er geen muzikale comeback zal plaatsvinden. De nieuws komt als een teleurstelling voor fans die hoopten op een grootse viering van het jubileum van de populaire meidengroep. Victoria beklemtoonde ook de waarde van hard werken en nederigheid, die ze haar kinderen probeert bij te brengen, en gaf een kijkje in haar persoonlijke leven en opvoedingsprincipes.

error: Kopiëren mag niet!