Paul McCartney Bewondert Beyoncé’s Cover van ‘Blackbird’

Paul McCartney heeft zijn bewondering uitgesproken voor Beyoncé’s cover van het Beatles-nummer ‘Blackbird’, opgenomen op haar nieuwste album ‘Cowboy Carter’. McCartney, die het nummer oorspronkelijk schreef geïnspireerd door de burgerrechtenbeweging, prijst Beyoncé voor het versterken van de boodschap door haar interpretatie. Hij deelde dat hij en Beyoncé contact hadden via FaceTime, waar zij hem bedankte voor het toestaan van de cover en hij zijn waardering voor haar versie uitte. McCartney benadrukt de aanhoudende relevantie van de boodschap en zijn trots op de positieve impact die het kan hebben op raciale spanningen. Beyoncé’s versie van ‘Blackbird’ behoudt de originelen trouw en voegt harmonieën toe van vier Black countryzangers, wat een frisse touch geeft aan het lied uit 1968. Het album van Beyoncé bevat ook een cover van Dolly Parton’s “Jolene”, waarbij McCartney ook een coproductietegoed ontvangt voor ‘Blackbird’.

error: Kopiëren mag niet!