Madonna organiseert gratis ‘historisch’ concert op Copacabana strand in Brazilië

Popicoon Madonna heeft aangekondigd een gratis concert te geven op het beroemde Copacabana strand in Rio de Janeiro, gesteund door Braziliaanse bank Itaú en Heineken.

Dit concert, wat haar internationale Celebration Tour afsluit, markeert zowel een viering van haar 40 jaar durende carrière als het 100-jarig jubileum van de bank. Madonna’s laatste optreden in Brazilië dateert uit 2012, tijdens haar MDNA tour.

Na teleurstelling van Zuid-Amerikaanse fans over het ontbreken van hun continent op haar recente wereldtourlijst, brengt Madonna nu onder luid gejuich van haar aanhangers en de lokale hotelindustrie, een spectaculair gratis evenement naar Copacabana.

Het concert, dat naar verwachting een enorm publiek zal trekken, wordt al vergeleken met eerdere legendarische gratis concerten in Copacabana door artiesten als de Rolling Stones en Rod Stewart. Dit bijzondere evenement is gepland voor 4 mei, hoewel deze datum nog niet officieel bevestigd is.

error: Kopiëren mag niet!