The Weeknd staat op het punt een belangrijke mijlpaal te bereiken

The Weeknd staat deze week weer in de Billboard-hitlijsten met zijn nieuwe nummer ‘Young Metro’. Het nummer geeft hem een ​​hoofdrol, aangezien het wordt geleid door Future en Metro Boomin, die dit frame de Hot 100 binnendringen met een aantal nieuwe grote hits.

Dit nieuwste nummer mag dan een snelle overwinning zijn voor de Canadese pop- en R&B-superster, een die misschien niet lang zal duren, maar het brengt hem dichter bij een belangrijke carrièremijlpaal. ‘Young Metro’ is het negenennegentigste nummer van The Weeknd dat in de Hot 100 terechtkomt. Hij heeft er nog maar één nodig om zich aan te sluiten bij de club muzikanten die driecijferige plaatsingen hebben behaald op de Billboard-ranglijst van de meest geconsumeerde nummers in de VS.

Deze week wordt “Young Metro” gelanceerd als een van de populairste nieuwe nummers in Amerika.  De cut begint op nummer 9 in de Hot 100. Het is een van de vijf nummers van Future en Boomin die debuteren in de top 10 van de ranglijst.

Future en Boomin zijn deze week de koningen van de Billboard-hitlijsten, kijkend naar zowel de ranglijst van albums als nummers. Hun gezamenlijke album We Don’t Trust You wordt gelanceerd bovenop de Billboard 200, de wekelijkse lijst van de meest geconsumeerde full-lengths in het land. Naast hun vijf top 10-hits vinden ook de meeste, zo niet alle, nummers op de set hun weg naar de Hot 100.

Wanneer The Weeknd voor de honderdste keer de Hot 100 bereikt, zal hij zich aansluiten bij een exclusieve club van artiesten die hetzelfde hebben gedaan, een club die voortdurend groeit met nieuwe namen.

Tot nu toe leidt Drake alle acts voor de meeste Hot 100-optredens, met 329. Taylor Swift volgt met 232. Andere acts als Lil Wayne, Nicki Minaj en Travis Scott zijn ook inbegrepen.

error: Kopiëren mag niet!